•  
  •  

  •  

Cupa Prieteniei Bergenbier

Cupa Prieteniei Bergenbier se joaca pe Sud Arena!

Bucuresti, 6 februarie 2014 – Fotbal romanesc la Rio de Janeiro la vara: aceasta este provocarea pe care o propune Bergenbier tuturor romanilor! Cupa Prieteniei Bergenbier, lansata astazi, va fi cea mai mare competitie de fotbal intre prietenii din Romania. Dupa un maraton de derby-uri la nivel national, finala se va disputa pe plaja Copacabana, in Rio de Janeiro, Brazilia.

Competitia a fost lansata pe singurul heliport aflat la inaltime, din centrul Bucurestiului, de catre cinci sportivi de elita din Romania, care au improvizat un schimb de pase intre prieteni. Leonard Doroftei, Mihai Leu, Valentin Porcisteanu, Marius Urzica si George Purice au dat startul inscrierilor in Cupa Prieteniei Bergenbier si au demonstrat ca fotbalul intre prieteni nu tine cont de loc sau de vreme, ci doar de entuziasmul participantilor la joc.

Pentru a participa in Cupa Prieteniei Bergenbier, prietenii trebuie sa formeze o echipa de cel putin 6 jucatori si rezerve (minim o rezerva si maxim patru rezerve). Echipele se vor inscrie pe sistemul primul venit, primul servit pe site-ul www.cupaprieteniei.ro, unde vor gasi si regulamentul complet al competitiei.