•  
  •  

  •  

Campionatul pentru companii

Notiunea de echipa este foarte importanta pentru noi, de aceea va oferim o buna oportunitate de a va intari atat relatiile profesionale cat si cele personale, prin miscare si sport, departe de stresul cotidian.

Avem deosebita placere sa va anuntam ca au inceput inscrierile pentru primul campionat de fotbal intre companii organizat de Sud Arena!

Campionatul se va desfasura in incinta complexului nostru, pe durata a 9 saptamani, meciurile urmand a se disputa seara, in timpul saptamanii. Sistemul de joc folosit se va disputa in doua manse, tur si retur si va avea in componenta un total de 16 echipe impartite in 4 grupe. O echipa este formata din maxim 15 jucatori (angajati ai firmei). Fiecare echipa va disputa un numar de cate 14 jocuri a cate 40 de minute, pe teren sintetic de cea mai buna calitate.

Complexul Sportiv Sud Arena este un nou concept in Bucuresti, unde participantii beneficiaza de patru terenuri de minifotbal cu instalatie de nocturna, vestiare cu grup sanitar, dusuri, mingi de joc, veste de departajare, terasa si 50 locuri de parcare pentru autoturisme.

De la jocuri nu vor lipsi arbitrii profesionisti cu ecuson FRF si servicii medicale de specialitate.

Premii tuturor celor 45 de jucatori din loturile primelor 3 echipe clasate, celui mai valoros portar si celui mai bun marcator al competitiei.

Informatii suplimentare legate de inscriere puteti obtine la adresa de e-mail monica.dinu@sudarena.ro

sud-arena-facebook_72dpi