•  
  •  

  •  

Campionat Companii

Notiunea de echipa este foarte importanta pentru noi, de aceea va oferim o buna oportunitate de a va consolida atat relatiile profesionale cat si cele personale, prin miscare si sport, departe de stresul cotidian.

 
Avem deosebita placere sa va anuntam ca au inceput inscrierile pentru Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events, editia de primavara – vara 2015 desfasurat la Sud Arena!
Campionatul se va desfasura in incinta complexului nostru, pe durata a 10 saptamani, meciurile urmand a se disputa seara in zilele de luni si miercuri.  O echipa este formata din maxim 15 jucatori (angajati ai firmei pe care o reprezinta in campionat). 
De la jocuri nu vor lipsi arbitrii profesionisti si serviciile medicale de specialitate.
Cupe, trofee, medalii si diplome tuturor celor 45 de jucatori din loturile primelor 3 echipe clasate si premii speciale celui mai valoros portar si celui mai bun marcator ai campionatului, celei mai frumoase galerii si echipei fair – play.
 
Complexul Sportiv Sud Arena este un nou concept in Bucuresti, unde participantii beneficiaza de patru terenuri de minifotbal cu instalatie de nocturna, vestiare cu grup sanitar, dusuri, mingi de joc, veste de departajare, terasa si 50 locuri de parcare pentru autoturisme.
 

Informatiile suplimentare legate de  inscriere le puteti obtine la adresa de e-mail corporate@sportsevents.ro